Gabor Hajtman2017. szeptember 18-án érkezett első EVS-önkéntesünk a Learn Yourself-projekt keretén belül! Hajtman Gábor Szlovákiából, a felvidékről érkezett hozzánk partnerszervezetünk, a TANDEM n.o. támogatásával. Gábor politológusként végzett Nyitrán, és most úgy döntött, kipróbálja magát önkéntesként az Alapítványunknál. Szeret emberekkel dolgozni, és fontosnak tartja a közösségépítést – így e témák mentén kapcsolódik most hozzánk leginkább.

A Learn Yourself projekt célja, hogy lehetőséget biztosítson egy fiatal számára 5 hónapot tölteni Magyarországon, megismerve a szerveztünk működését, a személyközpontú alapelveket és különböző non-formális és informális tanulási módszereket. Hisszük, hogy a valódi tanulás tapasztalatszerzés útján valósul meg, amelyre az EVS-program kiváló kereteket nyújt: biztonságos háttérrel a háta mögött a fiatalok belevághatnak egy olyan kalandba, amely jó eséllyel az egész későbbi életükre hatást gyakorolhat.

Üdv a csapatban Gábor, bízunk benne, hogy az együttműködésünk remek élmény és hasznos tapasztalat lesz mindannyiunk számára!